Visgraatparket kopen

✔ Meer dan 600 vloeren

✔ Label ‘Dé Parketplaatsers’

✔ Onderhoud van parket

Bij Parketvloeren Jannsens kunt uterecht om een visgraatparket te kopen. Wij bieden namelijk een heel ruim gamma aan parketvloeren aan en staan vooral bekend om onze ervaring met hout. Een visgraatparket is een echte klassieker. Bij een visgraatparket, dat u bij ons kunt kopen, zijn alle planken even lang en ze worden gelegd in een visgraatpatroon.

Heeft u interesse in onze producten?

Wat kunt u naast een visgraatparket nog kopen?

Bij Parketvloeren Janssens in Gierle helpen we mensen met hun parket over heel België. Wij hebben een breed assortiment aan parketvloeren die u kunt kopen, waaronder dit visgraatparket. Verder helpen wij u ook bij het plaatsen van andere soorten parket. U kunt in onze showroom te Gierle langskomen om even alle opties te bekijken en te overwegen. Daar kunt u onder andere onze parket van Franse eik of het zwaardere massief parket bewonderen. Bent u eerder een doe-het-zelver en bent u op zoek naar een vinylvloer die u zelf kunt leggen? Kies dan voor een clickvinyl. Dit type parket is makkelijker om te leggen dan een visgraatparket.

Wacht niet langer en neem contact op

Wilt u graag een visgraatparket kopen om in uw woning te leggen? Twijfel niet langer en vraag een offerte aan. Zit u toch nog met een aantal vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor uw vloer.