Het onderhoud van uw houten vloer

Om uw parket- en laminaatvloer als nieuw te houden, dient u genoeg aandacht te besteden aan het onderhoud van uw houten vloer. Door deze zorgvuldig te onderhouden met olie, vernis, boenwas of door te schuren. Wij bieden een ruim assortiment aan onderhoudsproducten zowel voor verhuur als verkoop. Maak uw keuze.

Hoe werkt het onderhoud van uw houten vloer?

U kunt uw parket of laminaatvloer laten onderhouden op verschillende manieren. Zo kunt u onder andere uw parket schuren. Uw houten vloer krijgt hierdoor weer zijn oorspronkelijke kleur, een niet te missen stap in het onderhoud. Daarbovenop worden oneffenheden weggewerkt. Voor dat u deze stap maakt, kunt u het best ook gebruikmaken van oliën voor het onderhoud van uw houten vloer. Deze producten kunt u bij Janssens Parket in Gierle kopen of huren. Op die manier heeft u alles in huis om uw parket te renoveren. Schuren, oliën en borstelen en uw parket ziet er weer uit als nieuw.

Maak gebruik van onze producten

Heeft u interesse om gebruik te maken van onze producten voor het onderhoud van uw houten vloer? Wacht niet langer en neem contact met ons op door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95 of kom langs in onze toonzaal voor parketvloeren in Gierle in de provincie Antwerpen.  Wij helpen u verder met vragen over het onderhoud van uw houten vloer en raden u de juiste producten aan. Verder kunt u bij ons ook nog terecht om kennis te maken met verschillende vloeren. Wilt u graag een vinylvloer kopen of heeft u toch liever een Franse eik, het kan allemaal.