Binnendeuren kopen

Bij Janssens Parket, in Gierle te Antwerpen, kunt u verschillende types binnendeuren kopen. We specialiseren ons in houten binnendeuren en aluminium binnendeuren met een stalen look. Verder hebben we ook verschillende types binnendeuren die u kunt kopen. Dat gaat van standaarddeuren tot schuifdeuren en van modern tot landelijk. Wij helpen u de stijl en afwerking te vinden die u zoekt en zorgen voor maatwerk in ons eigen atelier of in samenwerking met onze partners/leveranciers.

Houten binnendeuren kopen

Ons bedrijf heeft een ruim aanbod aan binnendeuren. Zo hebben we onder andere houten binnendeuren, waar we naast onze parketvloeren, echt gespecialiseerd in zijn. Kunnen de tijdloze uitstraling en het natuurlijke karakter van hout u het meest bekoren? Dan kunt u bij ons gegarandeerd uw favoriete houten binnendeuren kopen. U kunt kiezen tussen verschillende houten binnendeuren:

  • Vlakke schilderdeuren (spaanplaat of hardboard met grondlaag verf)
  • Fineerdeuren (kern van MDF of spaanplaat met dunne houten toplaag )
  • Massief eiken deuren

Kiest u voor fineer- of massief eiken deuren voor bij uw massief parket? Dan werken we uw deuren volgens uw wensen af. Wilt u een patroon langs beide zijden? Twijfelt u nog tussen horizontaal of verticaal plankenwerk? Wenst u een afwerking in lijn met uw parket of houten vloer? U vraagt, wij maken.

  • aluminium-binnendeur-steel-look
  • houten-binnendeur

Aluminium binnendeuren met steel look

Stalen binnendeuren zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden om te kopen, en met goede reden. De deuren passen bij nagenoeg alle interieurstijlen en zijn ideaal om ruimtes open te trekken en lichtinval te creƫren. Zo zullen ze onder andere prachtig staan bij uw nieuwe vinylvloer. Maar stalen deuren zijn ook duur en moeilijk om mee te werken. Daarom gingen veel bedrijven op zoek een alternatief. Het resultaat? Aluminium deuren met een stalen ('steel') look.

 

De uitstraling van dit type deur

Steel look aluminium deuren hebben dezelfde uitstraling en voordelen als stalen deuren, maar zijn aanzienlijk lichter en eenvoudiger om mee te werken. Daarnaast zijn aluminium binnendeuren ook goedkoper om te kopen en bieden de deuren tal van mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk. Zo kunt u bij ons zelf uw aluminium binnendeuren samenstellen en kopen. U kiest de vorm, de indeling van het glaswerk, de accessoires (klink, greep, plaatjes,...), en nog veel meer. Wij zorgen voor een snelle levering en kwalitatieve plaatsing.

  • Aluminium-binnendeur-8
  • Aluminium-binnendeur-12
  • Aluminium-binnendeur-5
  • Aluminium-binnendeur-7

Laat uw binnendeuren op maat plaatsen

Wilt u graag binnendeuren op maat van uw woning kopen en laten plaatsen? Vraag gratis een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom in Gierle. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden! Verder kunt u bij ons ook terecht voor verschillende vloeren, zoals het handige klikvinyl. Neem contact met ons op door te e-mailen naar naar info@janssensparket.be of te bellen naar 014 55 29 38.