Binnendeuren

Bij Janssens Parket specialiseren we in houten binnendeuren en aluminium binnendeuren met een stalen look. 

Van standaarddeuren tot schuifdeuren en modern tot landelijk, wij helpen u de stijl en afwerking te vinden die u zoekt en zorgen voor maatwerk in ons eigen atelier of in samenwerking met onze partners/leveranciers. 

Houten binnendeuren

Kunnen de tijdloze uitstraling en het natuurlijke karakter van hout u het meeste bekoren? Dan vindt u bij ons gegarandeerd de houten binnendeuren die u zoekt. U kan kiezen voor;

  • Vlakke schilderdeuren (spaanplaat of hardboard met grondlaag verf)
  • Fineerdeuren (kern van MDF of spaanplaat met dunne houten toplaag )
  • Massief eiken deuren

Kiest u voor fineer- of massief eiken deuren? Dan werken uw deuren volgens uw wensen af. Een patroon langs beide zijden? Horizontaal of verticaal plankenwerk? Een afwerking in lijn met uw parket of houten vloer? U vraagt, wij maken. 

  • aluminium-binnendeur-steel-look
  • houten-binnendeur

Aluminium binnendeuren met steel look

Stalen binnendeuren zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden, en met goede reden. De deuren passen bij nagenoeg alle interieurstijlen en zijn ideaal om ruimtes open te trekken en lichtinval te creĆ«ren. 

Maar stalen deuren zijn ook duur en moeilijk om mee te werken. Daarom gingen veel bedrijven op zoek een alternatief. Het resultaat? Aluminium deuren met een stalen ('steel') look.

Steel look aluminium deuren hebben dezelfde uitstraling en voordelen als stalen deuren, maar zijn aanzienlijk lichter en eenvoudiger om mee te werken. Daarnaast zijn aluminium deuren ook goedkoper en bieden de deuren tal van mogelijkheden voor personalisatie en maatwerk.

Zo kan u bij ons zelf uw aluminium deuren samenstellen. U kiest de vorm, de indeling van het glaswerk, de accessoires (klink, greep, plaatjes,...),etc.. Wij zorgen voor een snelle levering en kwalitatieve plaatsing.

  • Aluminium-binnendeur-8
  • Aluminium-binnendeur-12
  • Aluminium-binnendeur-5
  • Aluminium-binnendeur-7

Binnendeuren op maat laten plaatsen?

Wilt u graag binnendeuren op maat van uw woning laten plaatsen?

Vraag gratis een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!