Houten traptreden op maat

Het is dan meer dan logisch dat u voor houten look op uw traptreden kiest, met de juiste trapbekleding op maat. Uw trap wordt nazmelijk elke dag, dag in, dag uit gebruikt en krijgt doorheen de jaren veel te verduren. Een sterke en duurzame afwerking is dan ook essentieel. Maar uw houten traptreden op maat moeten meer dan sterk en duurzaam zijn. Een mooie uitstraling, door de juiste trapbekleding op maat, is minstens even belangrijk. Daarom helpen wij u graag met een trap die aan alle bovenvermelde kenmerken voldoet.

We gebruiken onze kennis voor uw houten traptreden op maat

Bij Janssens Parket in Gierle, in de provincie Antwerpen, passen we onze specialiteit in parketvloeren toe op trapbekledingen op maat. Z-trappen, rechte trappen, draaitrappen, enzovoort: alles behoort tot de mogelijkheden. Wij maken van uw betonnen trap een praktische blikvanger die perfect aansluit bij uw vinylvloer of bij uw elegante houten binnendeuren.

Isolerende en geluiddempende onderlaag

Een goed begin is het halve werk. Daarom voorzien wij uw betonnen trap eerst van een 'ondertrap' in multiplex. Deze ondertrap maken we ter plaatse in uw woning. Zo kunnen we meteen uw betonnen trap uitpassen en de juiste maat meten van de traptreden, waar uw houten trapbekleding op komt. Indien gewenst kunnen we de ondertrap ook al komen plaatsen tijdens de ruwbouwfase van uw woning. Zo kunt u deze tot de bekleding als werftrap gebruiken.

Kies voor houten traptreden op maat

Voor de bekleding van uw betonnen trap gebruiken we enkel massieve bekleding. Deze verlijmen we op de ondertrap voor een kwalitatieve en sterke hechting. Daarnaast voorzien wij uiteraard ook andere trapelementen zoals stoottreden, bordessen, wangen, enzovoort, indien nodig of gewenst. Is uw houten trapbekleding op maat volledig geplaatst op uw traptreden? Dan zorgen wij ten slotte ook voor een kwalitatief onderhoud (olie, beits, vernis, boenwas, et cetera) om de gewenste uitstraling voor uw trapbekleding te creƫren en uw trap van een goede beschermlaag te voorzien.

Kies uit een ruim aanbod trapleuningen

Een trap is natuurlijk niet compleet zonder de juiste trapleuning. Daarom kunt u in onze showroom in Gierle ook kiezen uit een ruim aanbod aan trapleuningen in verschillende stijlen en materialen. Heeft u de ideale leuning gevonden die past bij uw houten traptreden op maat? Dan komen wij deze zo snel mogelijk plaatsen zodat u veilig uw trap op en af kunt. Wilt u toch wat werken aan de doe-het-zelver in uzelf. Misschien kunt u eens oefenen met onze klikvinyl die u zelf kunt plaatsen. Dit type vloer kunt u makkelijk zelf leggen.

  • Multiplex-platen
  • houten-trapbekleding-draaitrap
  • Trapleuning-hout

Laat uw betonnen trap bekleden door ons

Wilt u graag uw betonnen trap op maat laten bekleden met onze trapbekleding, zodat ze eruit zien als houten traptreden? Vraag gratis een offerte aan voor onze trapbekleding op maat of maak een afspraak in onze showroom. U kunt contact met ons op te nemen. Door te e-mailen naar info@janssensparket.be te of bellen naar 014 55 29 38. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor uw trap of voor uw parket.