Schuren

Is uw parket afgeleefd? Heeft u zwarte vegen op uw trap? Of mogen uw deuren wel eens opnieuw worden behandeld? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij beschikken over een ruim aanbod professionele machines en producten om uw interieur nieuw leven in te blazen. Wij schuren uw parket, binnendeuren, trappen, etc.. vakkundig af en behandelen deze opnieuw om het gewenste resultaat te bekomen.

Uw "parkettransformatie" in 3 stappen

 1. 1

  Schuren met het "grove geschut"

  In de eerste fase gaan we de bestaande laag (olie, beits, vernis, boenwas) van uw parket afschuren. Dit doen we met een grote bandschuurmachine en grove schuurvellen. Hierdoor kunnen we met zekerheid alles tot op het hout verwijderen.

 2. 2

  Schuren met het fijnere materiaal

  In de tweede fase gebruiken we een schuurmachine met ronde koppen en schuurvellen met een fijnere korrel. Hiermee verwijderen we de krassen van de grovere schuurvellen. Dit proces herhalen we meermaals tot het oppervlak van uw parket weer krasvrij en effen is.

 3. 3

  Behandeling & afwerkingsadvies

  Ten slotte behandelen we uw parket opnieuw met de door u gekozen afwerking (olie, beits, vernis, boenwas). 

  Alvorens we dit doen, adviseren we u ook over de kenmerken en onderhoudsvereisten van de verschillende afwerkingen. Zo kan u met zekerheid de afwerking kiezen die het beste bij uw parket en wensen past. 

Schuren van trappen & deuren

Uw parket is niet het enige hout in uw woning dat u moet onderhouden. Ook andere elementen zoals uw trap(bekleding) of binnendeuren zullen na verloop van tijd een goede aanpak kunnen gebruiken. 

Dankzij onze materialen (kleinere schuurmachines en/of zandstralers) kunnen wij uw interieur in detail afschuren. Daarnaast gebruiken wij ook technieken om zo stofvrij mogelijk te werken. Zo ervaart u zo min mogelijk last tijdens het schuurproces.

Interesse in onze schuurdiensten?

Heeft u interesse in onze schuurdiensten?

Vraag dan gratis een offerte aan of maak een afspraak in onze showroom. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden!.