Franse eik parket

✔ Meer dan 600 vloeren

✔ Label ‘Dé Parketplaatsers’

✔ Onderhoud van parket

Wilt u graag een Franse eik als parket in uw woning leggen? Kom langs in onze showroom in Gierle te Antwerpen. Onze medewerkers tonen u het ruime assortiment aan parket van Franse eik. Dit soort parket stelt nooit teleur. Hij is goed qua duurzaamheid en sterkte en heeft enkele mooie kleurschakeringen.

Heeft u interesse in onze producten?

Wat hebben wij nog naast Franse eik als parket

Bij Parketvloeren Janssens kunnen mensen over heel België, bijvoorbeeld Limburg terecht voor hun parket. Wij hebben een breed assortiment aan parketvloeren, waaronder parket van Franse eik. Maar ook voor het plaatsen van andere soorten parket, kunt u bij ons terecht. Wilt u toch eens alle opties zien om te vergelijken met ons parket van Franse eik? Kom dan langs in onze showroom in Gierle en bewonder ook ons visgraatparket of onze vinyl. Deze kunt u ook zeer gemakkelijk zelf plaatsen, als u kiest voor klikvinyl die u zelf kunt plaatsen.

Contacteer onze medewerkers

Wilt u graag een parket van Franse eik in uw woning leggen, maar twijfelt u nog over de kleur of het onderhoud? Wij helpen u graag verder met ons kennis. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Door te e-mailen naar naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95. Onze medewerkers helpen u met plezier verder bij het kiezen van uw parketvloer.