Vinyl kopen

✔ Meer dan 600 vloeren

✔ Label ‘Dé Parketplaatsers’

✔ Onderhoud van parket

Bij Janssens Parket kunt u terecht soepele vinyl te kopen. Deze vloerbedekking is gemaakt van flexibele en veerkrachtige kunststof. Boven de onderste laag is er een beschermende laag van glasvezel met daarbovenop nog eens een decoratieve laag die ervoor zorgt dat uw parket er ook mooi uitziet en past in uw woning.

Heeft u interesse in onze producten?

Wat voor soort vinyl kunt u kopen?

In onze showroom in Gierle te Antwerpen, vindt u tal van parketvloeren. Maar u vindt er ook vinyl die u kunt kopen in verschillende kleuren en designs. Zo kunt u zelf alle opties overwegen en kijken welke vinyl het beste past in uw woning en past bij al uw meubels of één van onze prachtige binnendeuren. Hieronder vindt u een mooi overzicht van de vinyl die u bij ons kunt kopen. Misschien kiest u wel voor klikvinyl die u zelf kunt plaatsen. Zo kunt u bewijzen dat u veel zelf kunt!

Kom langs in onze showroom of neem contact op

Heeft u interesse om vinyl of een parketvloer, zoals een visgraat bij ons te kopen? Wacht niet langer en kom eens een kijkje nemen naar ons volledige aanbod vinylvloeren in onze showroom in Gierle op dinsdag of zaterdag of maak een afspraak. Zit u nog met vragen rond bepaalde vloeren? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95.