Een vinylvoer die u zelf kunt plaatsen

Janssens Parket in Gierle heeft een ruim aanbod aan vinylvloeren met clicksysteem van het merk Quick Step, zo kunt u uw vinylvloer zelf plaatsen. Vinylvloeren hebben over het algemeen een warmer gevoel dan pakweg laminaatvloeren. Doordat ze gemaakt zijn van rubber hebben ze niet alleen een isolerend of warmteversterkend effect maar houden ze ook storende geluiden tegen.

Hoe moet ik deze vinylvloer zelf plaatsen?

U vraagt zich nu misschien af waarom clickvinyl zo handig is? Wel, een clickvinylvloer verschilt van een gewone vinylvloer doordat de tegels of planken niet gelijmd dienen te worden. U legt een vinylplank via het clicksysteem of legsysteem gewoon zoals bijvoorbeeld een laminaatvloer. Ideaal toch om zelf uw vinylvloer te plaatsen? Naast deze vinylvloer die u zelf kunt plaatsen, kunt u bij ons ook nog terecht voor een hoop andere vloeren, waaronder parketvloeren. Denk hierbij aan Franse eik voor uw parket of een visgraatparket.

Kom langs of maak een afspraak

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak in onze showroom in Gierle en we geven gratis advies over de verschillende types van vinylbekleding en de soorten systemen. Heeft u nog vragen over bepaalde parketvloeren? Dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95.