Vinyl

Wat is een vinylvloer?

Vinylvloer is een vloerbekleding in zowel planken als tegelvorm, niet meer op rol zoals men ze 20 jaar geleden verkocht maar echte planken. Vinylvloer geeft u het gevoel en uitzicht van een parket met het onderhoudsgemak van een tegelvloer.

Waarom kiezen voor vinylvloer?

Omdat deze vloeren 100% waterbestendig zijn, grote voordeel het zet dus niet uit bij het regelmatig dweilen van uw vloer zoals parket of laminaat wel doet. Vinylvloeren bestaan grote deels uit rubber, dit neemt de trillingen op die geluid veroorzaken waardoor deze vloeren dus zeer geluidsdempend zijn en dus niet het typische "klakkende" laminaat geluid hebben. De rubberen samenstelling zorgt ook dat bij het belopen op bijvoorbeeld blote voeten, aangenaam warm aanvoelt.

Kort samengevat zijn de voordelen :

 • 100% waterbestendige vloeren
 • Makkelijke plaatsing
 • Een natuurlijke en zeer ruime keuze aan kleuren
 • Vrij van formaldehyde
 • Vloeren met ongeziene slijtweerstand, minstens 20 jaar garantie
 • Geluiddempende vloeren

Kies uit 60 verschillende designs: parketmotieven, tegels of hippe ‘art school’ designs met een ongeziene kwaliteit. De verbluffende prints in HD én 3D zijn nauwelijks van het originele materiaal te onderscheiden.

Onze vinylvloeren passen in elk interieur en in bijna elke ruimte van uw woning, winkel of kantoor. Ook op plaatsen waar andere soorten vloerbedekking het laten afweten.

Vinyl is dus een vloer zonder zorgen over de hele lijn waar u lange tijd plezier aan zal beleven.

 1. 1

  Gestructureerde print

  Structuur- of reliëfprint zorgt ervoor dat deze vinylvloeren in een hele reeks aan kleuren en patronen beschikbaar zijn. Daarnaast zorgt de transparante toplaag ,altijd in bijpassend reliëf, voor bescherming en verhoogt zo de levensduur van de vinylvloer tot wel 20 jaar minstens.

 2. 2

  XL Planken

  De brede planken van het gamma Pulse creëren een zeer natuurlijke look en structuur met een warm en zacht loopcomfort.

 3. 3

  V-groef

  Alle planken zijn 4-zijdig afgewerkt met een uiterst elegante V-voeg in de bijhorende kleur.

 4. 4

  Uniclic Multifit

  Met het gepatenteerde Uniclic Multifit systeem plaats je je vinylvloer op de manier die jij het meest comfortabel vindt, zonder de planken te beschadigen. Nadien kun je je vloer zelfs elders opnieuw plaatsen.

 5. 5

  Eenvoudig om te plaatsen

  Door het supersnelle & supersterke gepatenteerde Uniclic Mulitifit click systeem past uw Quick Step Livyn altijd 100% passend in elkaar. De vinylvloer is zeer eenvoudig zelf te plaatsen doordat hij te verwerken is met een Stanley mes, geen allerhande zaagmachines nodig dus!

Merken vinylvloeren

Voor vinylvloeren werken wij met het merk Quick Step, deze ondertussen wereldwijd bekend is voor zijn laminaatvloeren. Ondertussen brachten zij hun 3de generatie vinylvloeren uit, kom de nieuwe collectie dus zeker bij ons bekijken.