Parket laten plaatsen

Wilt u graag parket laten plaatsen in uw woning? Goed nieuws! Want bij Parketvloeren Janssens hebben we een ruim assortiment aan parketvloeren en helpen we u met ze te plaatsen. Kom eens langs in onze showroom in Gierle en bekijk ons assortiment. Daar kunnen wij ook al uw vragen beantwoorden.

Wat kost het om een parket te laten plaatsen?

De prijs van parketvloeren is zeer afhankelijk van de gekozen houtsoort, sortering, breedte en de afwerking ervan. De prijs verschilt ook als u wilt dat Janssens Parket uw parket komt plaatsen. Zo bieden wij reeds volledige plaatsing en afwerking met oliën, hardwax, lakken en boenen vanaf € 55 per vierkante meter.

Parket prijzen voor de doe-het-zelver

Ook voor de doe-het-zelver bieden wij een ruim aanbod aan professionele parketvloeren van massief parket tot fineerparket van degelijke kwaliteit aan. Denk bijvoorbeeld aan de eenvoudige klikvinyl die u zelf kan plaatsen. Deze soort vinylvloer is ideaal voor de doe-het-zelvers onder ons. Kom langs in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte.

Vraag uw offerte aan

Janssens Parket in Gierle geeft na een afspraak graag een vrijblijvende offerte voor het laten plaatsen van uw parket. Na keuze van uw gewenste parketvloer, van parket van Franse eik tot houten vloer, meten wij de ruimte grondig op om zo de juiste materialen en benodigdheden te kennen. U wilt ook een parketvloer zonder zorgen laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact op door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95. Via die weg kan u vragen voor meer informatie of een gepersonaliseerde offerte van uw vakman uit regio Antwerpen.