Massief parket leggen

✔ Meer dan 600 vloeren

✔ Label ‘Dé Parketplaatsers’

✔ Onderhoud van parket

Wilt u graag massief parket leggen in uw eigen woning? Zoek niet verder en kom langs in onze showroom in Gierle. Want bij Parketvloeren Janssens hebben we een hele hoop prachtige parketvloeren, waaronder massief parket, die u maar al te graag in uw huis wilt hebben. Deze vloeren komen vooral voor in oude huizen en boerderijen, maar zullen met hun authentieke stijl ook beeldig staan in uw huis.

Heeft u interesse in onze producten?

Wij kunnen uw massief parket leggen

Het plaatsen van massief parket is een pak lastiger dan de meeste parketvloeren. Daarom kunt u dit het best laten doen door vakmannen. Ook daar kunnen wij bij Parketvloeren Janssens voor zorgen. Wilt u het toch liever allemaal zelf doen, dan raden wij aan om te kiezen voor een clickvinylvloer . Verder is het renoveren, bewerken en onderhouden van uw parket, als u massief parket heeft laten leggen, wel gemakkelijk.

Neem contact met ons op

Wilt u graag massief parket in uw woning te leggen? Vraag vandaag nog een offerte aan of kom langs in onze showroom in Gierle. Zit u toch nog met een aantal vragen rond het leggen van massief parket of één van onze andere parketvloeren, denk hierbij aan visgraatparket. Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden voor uw vloer.