Laminaat laten plaatsen

Wilt u graag laminaat laten plaatsen? Janssens Parket in Gierle heeft een ruim assortiment aan laminaatvloeren die u kunt kopen in onze showroom, maar u kunt bij ons ook terecht om uw laminaat echt te laten plaatsen in uw woning. Zo staan onze werknemers klaar voor de doe-het-zelvers en de mensen die het liever laten doen.

Kostprijs om laminaat te laten plaatsen

De prijs van laminaat is zeer afhankelijk van de kwaliteit ervan. Ook of u uw laminaat wilt laten plaatsen door Janssens Parket, is van belang. Zo bieden wij reeds volledige plaatsing en afwerking aan vanaf € 25 per vierkante meter. Ook voor de doe-het-zelvers bieden wij een ruim aanbod aan mooie laminaatvloeren van de beste kwaliteit aan. Kom langs in onze toonzaal of vraag vrijblijvend uw offerte. In onze toonzaal kunt u kijken naar ons ruim assortiment aan parketvloeren en andere vloeren. Zo kunt u onder andere vinylparket kopen of een schitterend parket van Franse eik leggen. Bovendien hebben wij naast vloeren nog een aantal deuren die perfect passen bij uw type vloer. Denk hierbij aan verschillende binnendeuren en stalen deuren. Wij helpen ook bij renoveren van uw parket en geven advies voor het onderhoud van uw vloeren.

Vraag uw vrijblijvende offerte aan voor het leggen van laminaatvloer

Janssens Parket in Gierle geeft na een afspraak graag een vrijblijvende offerte voor het laten plaatsen van uw laminaat. Na keuze van uw gewenste vloer meten wij de ruimte grondig op om zo de juiste materialen en benodigdheden te bepalen. U wilt ook laminaat zonder zorgen laten plaatsen? Neem vrijblijvend contact op door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 0477 27 66 95. Wij geven u dan meer informatie of een gepersonaliseerde offerte van uw vakman uit regio Antwerpen.