Uw parket laten renoveren

Doordat uw woning een leefruimte is, zal uw parketvloer niet kunnen weerstaan aan de nodige slijtage en zal u deze af en toe eens moeten laten renoveren. Na een aantal jaren zal uw parket na een tijd mee verkleuren en zullen er gebruikssporen mee zichtbaar komen. U kunt bij Janssens Parket in Gierle uw parket laten herstellen. Wij zorgen met de renovatie van uw parket dat deze er terug als nieuw uitziet.

Uw parket laten renoveren door opschuren of schuren

Het meeste essentiƫle onderdeel voor het renoveren van uw parket is het laten opschuren van de houten planken om oneffenheden weg te werken uit de houtstructuur. Hierdoor wordt de bovenste laag van uw parketvloer verwijderd. Na deze stap bent u al dichter bij het laten herstellen van uw parket door Janssens Parket in Gierle.

Borstelen en behandeling

Bij de renovatie van uw parket is het borstelen van uw parket geen noodzakelijk kwaad, maar het brengt de houtnerfstructuur terug na het opschuren van uw parket. Ook kunnen er bij sommige houtsoorten dunne krullen overblijven, die nadien geen mooi effect geven. Na het opschuren (en eventueel borstelen) worden de houten planken onderhouden en opnieuw behandeld met de juiste olie en kunt u uw parket laten herstellen. Een andere mogelijkheid is om uw parket te lakken, te roken, in de was te zetten of te boenen, afhankelijk van het gewenste resultaat en de manier waarop u uw parket wil laten renoveren.

Ook plinten en profiel van uw parketvloer behandelen

Voor het behandelen of de renovatie van uw parket dienen vaak de plinten van uw vloer verwijderd te worden zodat uw parket zeker goed wordt opgeschuurd en er geen gebruikssporen op komen. Deze plinten en profielen kunnen nadien ook mee behandeld of vervangen worden. Zo komt uw parketvloer na het onderhoud terug volledig tot zijn recht.

Neem contact met ons op

Wilt u graag uw parket laten renoveren? Maak een afspraak met onze medewerkers. Zij helpen u met plezier bij de renovatie van uw parket. U kunt altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@janssensparket.be of bellen naar 0477 27 66 95. Bovendien kunt u bij ons naast het laten herstellen van uw parket ook nog terecht voor gratis advies over de verschillende types van vinylvloeren en het plaatsen ervan.