Laminaatvloer laten plaatsen of leggen?

U vindt laminaatvloeren in elke doe-het-zelfzaak. En met het eenvoudige kliksysteem bent u al gauw zelf de vakman. Benieuwd welke meerwaarde Parketvloeren Janssens a. u biedt?

  • U koopt gegarandeerd de beste laminaat merken: Balterio & Quick Step.
  • U vindt bij ons meer dan 300 laminaatvloeren. Keuze te over!
  • U krijgt persoonlijk advies over technische hindernissen: uw laminaat ondervloer, uitzetvoegen, dorpels, profielen...
  • We garanderen de scherpste prijzen.
  • Minstens 20 jaar garantie op alle vloeren.

Onverwoestbaar en altijd proper

We hebben alles geprobeerd om onze laminaatvloeren stuk te krijgen: spelende kinderen, huisdieren, naaldhakken... Niets werkt. Onze laminaat is krasbestendig, onverslijtbaar en blijft er jarenlang als nieuw uitzien. Bovendien maakt u razendsnel schoon en blijft uw huis altijd stofvrij. Gedaan met die vervelende stofallergie!

Garantie

De leverancier geeft geen  5, 10, 15 jaar garantie maar liefst 20, 25 jaar of zelfs levenslange garantie op slijtage. Wij geven daarbovenop een levenslange garantie op het bol staan van het laminaat.

Ontelbaar veel mogelijkheden & kleuren

Wilt u een laminaatvloer die lijkt op echt parket? Of kiest u liever een speelse, kleurrijke ondergrond? Laminaat past zich moeiteloos aan het kleurenpalet van uw kamer aan en is ideaal voor heel uw woning: slaapkamer, woonkamer, eetkamer, kinderkamer, enz. Ook uw laminaatvloer is beschikbaar in tegelmotieven en zelfs in betonlook!

Merken laminaat

Wij bieden de beste laminaatvloeren aan van merken zoals Quickstep, Balterio & GWA, met tevens een ruim assortiment ondervloeren, uitzegvoegen, dorpels, enz.