Bamboe

Bamboeparket is aan een stevige opmars bezig. Vanwege zijn ecologische troeven en het uniek design wordt er meer en meer voor een bamboevloer gekozen. Bij Parketvloeren Janssens a. vindt u een zeer ruim assortiment van bamboeparketvloeren in verschillende uitvoeringen: bamboe horizontaal, verticaal of CoBam, onafgewerkt of reeds afgewerkt.

Bamboevloeren & bamboeparket

Bamboe is dé parketvloer van de toekomst. Zo is de bamboe al volledig volgroeid op 5 jaar en wordt de groeikracht van een bamboebos zelfs versterkt door geregeld te kappen. Maar bamboe is vooral zeer geliefd door zijn uniek en trendy design. Typerend is zijn fijne structuur waardoor hij uitermate geschikt is voor decoratieve toepassingen.

Bamboe is naast trendy ook zeer slijtvast en duurzaam. Immers, de compacte vezelstructuur van bamboe zorgt voor een harde en stabiele (door minder krimp en expansie) parketvloer. Neem contact op met ons of laat u verleiden door het kleurrijk palet van onze bamboevloeren in onze ruime toonzaal.

  • Ecologisch
  • Uniek & trendy design
  • Tal van mogelijkheden
  • af3a1dcea05134c5eceda323957f15a3
  • 7aef1740e567a4a9a51444acf307dbc1

Bamboemerken

Ons gamma bamboevloeren bestaat voornamelijk uit Ecobam bamboe, Bambootouch bamboe en Lalegno bamboe. Kom gerust eens langs in onze winkels en bekijk de grote diversiteit van bamboevloeren.