Stalen deuren kopen

✔ Meer dan 600 vloeren

✔ Label ‘Dé Parketplaatsers’

✔ Onderhoud van parket

Kom onze stalen deuren kopen en creëer net dat ietsje meer in uw huis. Bij Janssens Parket hebben we naast een ruim assortiment aan parketvloeren ook een aantal binnendeuren. Waaronder enkele prachtige deuren met een stalen look die u kunt kopen in onze showroom in Gierle. Deze aluminium deur met stalen look, geeft uw huis een stoer randje en een industriële sfeer.

Heeft u interesse in onze producten?

Meer dan een stalen deuren kopen

Naast stalen deuren, hebben wij bij Janssens Parket in Gierle nog een hoop andere prachtige binnendeuren. Zo zijn we gespecialiseerd in houten binnendeuren. Dat kan gaan van standaarddeuren tot schuifdeuren en in verschillende stijlen. Zo vindt iedereen wel een deur die perfect zal passen in zijn of haar woning. Verder hebben wij nog een ruim assortiment aan parketvloeren in ons bedrijf in Antwerpen, maar ook de parketliefhebber uit Limburg of de rest van België kunnen terecht in onze showroom in Gierle.

Kom naar onze showroom of neem contact op

Wilt u graag een stalen deur kopen of bent u toch op zoek naar een vinylvloer, zoals het handige klikvinyl dat u zelf kunt plaatsen? Kom langs in onze showroom of maak een afspraak. Wij kijken samen met u welke stalen deuren het beste zouden staan in uw woning. U kunt altijd contact met ons opnemen door te e-mailen naar info@janssensparket.be of te bellen naar 014 55 29 38.