Verkoop

Om uw houten vloer als nieuw te houden dient u uw parket- en laminaatvloer zorgvuldig te onderhouden met olie, vernis, boenwas of door te schuren. Wij hebben een ruim assortiment aan onderhoudsproducten. Neem contact op voor meer informatie of om te bestellen.

Verkoop van plinten

MDF schilderplinten

MDF plinten voor een moderne look. Onze MDF plinten zijn al voorzien van een witte grondlaag, doordat ze gemaakt zijn van groene MDF zijn ze beter bestand tegen vocht.

Meer informatie

Massieve plinten

De massieve eiken plint is leverbaar in de kleur van uw parketvloer. Ook zijn hier verschillende hoogtes en modellen in te kiezen. Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende modellen en hoogtes.

Meer informatie

Verkoop van onderhoudsproducten

Boenmachine

Met een boenmachine kan u verschillende glanzen geven aan uw parket: satijn-glans of hoog-glans. De boenmachines zijn zowel te huur als te koop.

Meer informatie

Boenwas

Met boenwas geeft u uw hout voeding maar ook een extra bescherming bovenop de beschermlagen die wij uw hout al hebben gegeven.

Meer informatie

Inwaszool

Deze inwaszool past onder uw flipper, zo kan u uw parketvloer gemakkelijk inboenen of uw vloer met nat poetsen.

Meer informatie

Bona polish D509

Bona polish D509 is een onderhoudsmiddel geschikt voor: gelakte parketvloeren, marmoleum, rubber, PVC, marmer, plavuizen en andere harde oppervlakken.

Meer informatie

Flipper & 25 doekjes

Een Flipper is ideaal voor het dagelijks onderhouden van uw vloeren zowel parket als laminaat maar ook vinyl en stenen vloeren krijgen een mooie glans dankzij de bijgeleverde geïmpregneerde doekjes.

Meer informatie

Flipperdoekjes 50 stuks

Deze doekjes zijn een aanvulling voor uw flipper assortiment.

Meer informatie

Verkoop van luchtbevochtigers

Brochure Stadler Form

Wij verdelen verschillende types luchtbevochtigers voor kleine en grote ruimtes van het merk Stadler Form. Bekijk ook onze onderstaande brochure voor meer informatie en specificaties.

Luchtbevochtiger Jack

Deze luchtbevochtiger is compact en stil maar zeer krachtig, deze is geschikt voor ruimtes tot 65m² Deze is te verkrijgen in 2 verschillende kleuren

Meer informatie

Luchtbevochtiger Robert

Deze luchtbevochtiger is een zeer krachtige luchtreiniger en bevochtiger. Hij beschikt over een houder voor geuroliën. Deze is geschikt voor ruimtes tot 80m² Deze is verkrijgbaar in 1 kleur.

Meer informatie

Luchtbevochtiger Anton

Deze luchtbevochtiger is budgetvriendelijk en milieuvriendelijk in een mooi ontwerp. Deze is geschikt voor ruimtes tot 25m² Deze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren

Meer informatie

Hygrometer Selina

Deze meter meet niet enkel de luchtvochtigheid maar ook de luchttemperatuur binnenshuis. Deze is verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren

Meer informatie